Brood en banket
Praktijklokalen
Specifieke aandachtspunten voor het praktijklokaal Brood en banket zijn:
Behalve risicobeheersing is het van belang om:
- medewerkers en studenten goed voor te lichten zodat zij zich bewust worden van de risico’s;
- waar nodig te zorgen voor deskundig toezicht.
Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Toezicht en instructie
Normen en wetgeving
- Waar van toepassing volgt u de arbocatalogus industriële bakkerijen
- Arbobesluit hoofdstuk 5: Fysieke belasting
- Arbobesluit hoofdstuk 7: Arbeidsmiddelen en specifieke werkzaamheden
- Arbobesluit hoofdstuk 4: Gevaarlijke stoffen en biologische agentia
- Arbobesluit hoofdstuk 8: Arbobesluit hoofdstuk 8: Persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheids- en gezondheidssignalering
Informatie en tools
Voor meer informatie over de onderwerpen persoonlijke beschermingsmiddelen, machineveiligheid, fysieke belasting kunt u terecht bij de thema’s in deze arbocatalogus.